Spinder free stall divider model Fitbox
Parrenerottimet

Fitbox - malli

Eläin ystävällinen, joustava ja kestävä

Lasikuidusta tehty Fitbox nostaa lehmän hyvinvoinnin uudelle tasolle ja se takaa pidemmän tuottavan elämän. Jos lehmä osuu parrenerottajaan mennessään makuulle tai noustessaan ylös, parrenerotin joustaa eläimen mukana ja palautuu takaisin muotoonsa tämän jälkeen. Ei ärsyttävää tai stressaavaa vaan miellyttävää.

Lasikuituiset parrenerottimet ovat myös toimivia, ainutlaatuisia ja kestäviä, mutta niissä on vielä enemmän positiivisia ominaisuuksia.

Lasikuitu on hieman joustavampaa kuin teräs; Fitbox joustaa hieman, mutta pistää myös hieman vastaan. Ja motivoi näin lehmää seisomaan ja makaamaan suorassa, mutta kosketus parren kanssa on hieman mukavampi lehmälle. Erityisesti vanhemmat lehmät arvostavat tätä. Joustavuus lisää rakenteen kestävyyttä ja takaa vuosien makuu mukavuuden. Suhteellisen ohuet tangot mahdollistavat suoraviivaisen muotoilun ja jättävät lehmälle mahdollisimman paljon tilaa. Ja juuri siitä tässä on kysymys.

Ohuen muotoilun ansioista tilankäyttö on optimaalinen ja lehmällä on enemmän tilaa. Samaan aikaan ohut muotoilu antaa viljelijälle paremman näkyvyyden navetassa kun materiaalia on vähemmän.

Nimi Fitbox kertoo yhdellä sanalla tarinan Spinderin joustavan parrenerottimen takaa. Hyvässä kunnossa oleminen on tärkeää myös lehmälle. Viljelijä, joka valitsee Fitboksin huomaa hänen eläimiensä kokeman mukavuuden. Fitbox auttaa parantamaan karjan tuottavuutta. Aina oikea istuvuus, pitää lehmäsi kunnossa.

Tuote
  • more flexibility with fitbox in the barn
  • more flexibility with fitbox in the barn
  • more flexibility with fitbox in the barn
  • Fitbox in the barn

Fitbox-mallin tekniset tiedot

Fitbox on yhdistelmä lasikuitua (Kiinteä 3cm), teräksisiä kiinnitysosia ja teräksisiä päätykaaria. Sitä voidaan soveltaa monen tyyppisiin ja kokoisiin parsiratkaisuihin. Modernille Holstein lehmälle Spinder suosittelee parren leveydeksi 120cm, mutta ohuen rakenteen ansiosta myös 115cm Fitbox voi olla sopiva.

Mounting

Model Fitbox can be mounted to 60 mm support posts.


Accessories

Standard delivery includes:

  • divider plus clamps for attachment to 60 mm support post

In addition, various accessories are available which are necessary for mounting.

The waved neck bar can also be used to steer the cow straight into the cubicle. A knee rail ensures a correct lying position.

Fitbox-mallin tekniset tiedot

Tietolomake

Löydät täältä kaikki tarvittavat tiedot Fitbox-mallisesta parrenerottimesta.

Tekniset piirustukset

Täältä saat tekniset piirustukset Fitbox-mallisen parrenerottimen asentamista varten. Lataa PDF-tiedosto napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

Mounting instructions Fitbox single

Haluatko tietoja?

Haluatko tietoja Fitbox-mallista? Kerromme sinulle mielellämme, mitä voimme tehdä. Täytä tietosi tähän, niin otamme sinuun yhteyttä.

Fitbox-mallin tietopyyntö

Spinder-jälleenmyyjäsi

Spinder työskentelee yksinomaisesti sellaisten jälleenmyyjien kanssa, joilla on samat ydinarvot: laatu, luotettavuus ja ammattimaisuus. Löydät aina jälleenmyyjän omalta alueeltasi.

Löydät Spinder-jälleenmyyjän täältä

Karsinan lisävarusteetProfit-malli