Syöminen
Syöminen

Turvalliset ruokinta-aidat lehmillesi

Lehmien tulee syödä suuri määrä (rajaton määrä) karkearehua tuottaakseen suuren määrän maitoa. Tästä syystä lehmät voivat kävellä karkearehulle noin 10 kertaa päivässä, viettää 6 tuntia syöttöpaikalla ja syödä 30–50 kilogrammaa. Tämä voi vaihdella riippuen tuotantotarkoituksesta, karkearehun laadusta ja syöttöjärjestelmästä.

Kaikki tapahtuu ruokinta-aidalla: kulku karkearehun luokse. Nykypäivän lehmän kokoa vastaavan ruokintapaikan leveys on kasvanut 70 cm:iin, joskus jopa 75 cm:iin partta kohti. Lehmän ei tule kärsiä painepisteistä tai terävistä osista eivätkä korvalaput saa revetä irti.

Ruokinta-aitojen laadukkuus on siis tärkeää!

Ruokinta-aita on tärkeä työkalu karjalauman käsittelyssä; kiinnittämisessä ja vapauttamisessa, ryhmissä tai yksitellen. Tämä tulee tehdä turvallisesti ja yksinkertaisesti käyttämällä mahdollisimman vähän voimaa ja toimenpiteitä. Kiinnittämisen on oltava luotettavaa, ja myös lehmillä on haluttaessa oltava mahdollisuus kiinnittää itsensä.

Näet tuoteluettelon napsauttamalla tätä

 

Saatavilla olevat syömistuotteet

Spinder toimittaa erilaisia ruokinta-aitamalleja monimutkaisista aidoista, joissa on turvallisuustoiminto, aina yksinkertaisiin versioihin asti. Toinen vaihtoehto on ruokinta-aita, jossa ei ole kiinnitysominaisuutta.

Ruokintapaikan leveydestä ja aidan leveydestä on saatavana eri kokovaihtoehtoja. Tämän ansiosta niin maitotilallisen, lehmätyypin kuin rakennuksen koon asettamiin vaatimuksiin voidaan vastata.

Saat näkyviin yksityiskohtaisen kuvauksen, oikean tuoteluettelosivun ja tekniset piirustukset napsauttamalla alla olevia tuotteita.

Näytä koko Spinder-valikoima

Tuotevalikoima
LepoJuominen