spinder-dairy-housing-concepts

Spinder Dairy Housing Concepts

Anna lehmillesi rauha ja nauti tuloksista

Spinder on ollut luotettava maidontuotannon rakennusratkaisujen toimittaja vuodesta 1973 saakka. Yrityksemme on lähtöisin Friisinmaalta. Provinssi tunnetaan pitkästä ja maineikkaasta maitoteollisuudestaan. Maidontuotantoon liittyvien tietojemme ansiosta voimme antaa hyviä neuvoja ja tarjota tuotteita, jotka toimivat vuosikymmeniä vailla ongelmia. Maitotilalliset ympäri Euroopan käyttävät maitotilojen konseptejamme. He voivat luottaa kestävään laatuun ja älykkäisiin ratkaisuihin lehmien päivittäisissä toimissa.

Spinder Dairy housing concepts

Spinderin viisi lupausta


Spinder jo vuodesta 1973 lähtien

Tjip Spinder alkoi valmistaa ja myydä erottimia ja ruokinta-aitoja vuonna 1973 nimellä Spinder Stalinrichting. Metallipajana aloittaneesta yrityksestä tuli pian pieni tehdas, ja lopulta se kasvoi Spinderiksi, jonka tunnemme tänä päivänä: johtava, aallonharjalla toimiva tuotantolaitos, joka tarjoaa modernin valikoiman nykyaikaisille maitotiloille.

"Sijoittaminen mukavaan, turvalliseen ja puhtaaseen lehmien elinympäristöön kannattaa aina. Sekä eläinten hyvinvoinnin että tuotannon kannalta.”

Esite: Spinder – Mukavuuden tuomat hyödyt