Spinder Dairy Housing Concepts toimittaa useita lisävarusteita ruokinta-aidoille
Syöminen

Ruokinta-aidan lisävarusteet

Saranakokoonpano

Saranakokoonpanoa käytetään, kun ruokinta-aidasta halutaan käännettävä. Saranakokoonpanoa voidaan käyttää myös kiinteän portin muuttamiseen käännettäväksi.

Saranakokoonpano koostuu ruokinta-aidan kiinnikesarjasta, saranatapista, kahdesta kiinnityshihnasta ja pikakiinnikesarjasta. Itselukittuvien ruokinta-aitojen ja suojaruokinta-aitojen mukana toimitetaan myös käyttökahva.

Kieppupyörä

Kieppupyörää käytetään yli 2 metriä pitkien käännettävien ruokinta-aitojen kanssa, ja se sisältää kiinnityslevyn ja vaijerikiinnikkeet.

Erillinen Indivast-lukitusmekanismi

Indivastin avulla voit kiinnittää lehmät ruokinta-aitaan erikseen. Tämä yksinkertaistaa keinosiemennystä ja muita hoitotoimenpiteitä. Indivastissa on kaksi syvennystä metallissa, joka on puristettu nostopalkin ja rungon ympärille. Lukitus tehdään asettamalla Indivast kohtisuoraan kulmaan ruokinta-aidan alempaan palkkiin nähden ja kääntämällä sitä sitten neljänneskierroksen verran. Tämän jälkeen se painetaan ruokinta-aidan pohjaan käyttämällä hieman voimaa. Tällöin se lepää vaakasuorassa asennossa alemman palkin päällä.

Taitettava päätangon tuki

Päätangon tuki estää eläimiä heittämästä karkearehua ilmaan. Päätanko on taitettava, joten tilan suhteen se ei tuota ongelmia syöttöpaikassa. Kiinnitetään itsesulkeutuviin ruokinta-aitoihin piilotetulla lukitusmekanismilla sekä suojaruokinta-aitoihin. Vähintään 2 päätankotukea kiinnitetään jokaiseen enintään 6 metrin pituiseen palkkiin.

Läpikulkuliitin

Läpikulkuliitin luo kätevän läpikulun ruokinta-aitariville. Sopii kaikentyyppisiin ruokinta-aitoihin nuorelle karjalle, hiehoille ja suurkarjalle.

Tuote
  • Erillinen Indivast-lukitusmekanismi
  • Erillinen Indivast-lukitusmekanismi itselukittuvaa ruokinta-aitaa varten
  • Läpikulkuliittimet
  • Taitettava päätanko
  • Kieppupyörä

Tietolomake

Löydät täältä kaikki tarvittavat tiedot ruokinta-aidan lisävarusteista.

Tekniset piirustukset

Täältä saat tekniset piirustukset ruokinta-aidan lisävarusteiden asentamista varten. Lataa PDF-tiedosto napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

Haluatko tietoja?

Haluatko tietoja ruokinta-aitojen lisävarusteista? Kerromme sinulle mielellämme, mitä voimme tehdä. Täytä tietosi tähän, niin otamme sinuun yhteyttä.

Ruokinta-aidan lisävarusteiden tietopyyntö

Spinder-jälleenmyyjäsi

Spinder työskentelee yksinomaisesti sellaisten jälleenmyyjien kanssa, joilla on samat ydinarvot: laatu, luotettavuus ja ammattimaisuus. Löydät aina jälleenmyyjän omalta alueeltasi.

Löydät Spinder-jälleenmyyjän täältä

DiagonaalinenHighline