Lehmäliikenteen ohjaus Spinder-nostoportilla: Autolift on helppokäyttöinen!
Lehmäliikenne

Automaattinen nostoportti: Autolift

Lehmäliikenteen ohjaus on yksi maitotilan päivittäin toistuvista toimista. Tilallinen ohjaa lehmäliikenteen oikeaan suuntaan menemällä porteille ja muuttamalla porttien asentoa. Tämä vaatii sekä aikaa että fyysistä ponnistelua.

Spinder Autolift -porteilla se on muisto vain!

Autolift koostuu useista sähkökäyttöisistä nostoporteista, jotka on yhdistetty älykkääseen ohjausjärjestelmään, minkä ansiosta portteja voidaan käyttää älypuhelimen sovelluksella yksittäin tai ryhminä, manuaalisesti tai ohjelmoiduilla aika-asetuksilla. Lisäksi kaikissa porteissa on painike yksittäin käyttöä varten. 

Tilallisen on helppoa asentaa Autolift-sovellus. Sovelluksella jaotellaan portit ryhmiin, määritellään porttien asennot ja liikkeet ja aktivoidaan aika-asetukset. Asennuksen jälkeen ei tarvitse muuta kuin valita oikea määritys sovelluksesta. Lehmäliikenne hoituu hetkessä.

Autolift met App bediend

Autolift-järjestelmän portit ovat vankkoja nostoportteja, joka liikkuvat ylös ja alas. Tämän tyyppinen portti on vähiten herkkä lehmien aiheuttamille ruuhkille. Portin noustessa lähellä olevat eläimet kävelevät taaksepäin. Portin laskeutuessa portin alla olevat eläimet tuntevat sen ja siirtyvät pois alta.

Portin ollessa auki tilallinen voi ajaa traktorin portin ali. Hän voi avata ja sulkea portin puhelimensa Autolift-sovelluksella, eikä hänen tarvitse poistua traktorin hytistä.

Autolift helpottaa toimintoja ja säästää aikaa ja työtä. Porttien avaamisen ja sulkemisen vaatima fyysinen työ korvataan painikkeen kosketuksella, ja lehmäliikenteen ohjaus on helppoa.

 • Automaattinen nostoportti: Autolift
 • Automaattinen nostoportti: Autolift
 • Automaattinen nostoportti: Autolift
 • Automaattinen nostoportti: Autolift

Autoliftin tekniset tiedot

Spinder Autolift -järjestelmä voidaan toimittaa erillisenä tai yhdessä useiden nostoporttien kanssa. Kun nostoportteja on useita, niitä voidaan käyttää yksittäin tai ryhminä.

Eri mitat

 • 270–330 cm:n leveyksille
 • 330–440 cm:n leveyksille
 • 440–550 cm:n leveyksille


Versiot

 • Yksittäinen: Yksi portti, jossa on painike

 • Autolift ja A5-ohjausyksikkö: sopii 1–5 Autolift-nostoportille
  Yksi laajennusmoduuli on mahdollista lisätä (enintään viisi Autolift-porttia). Jopa kymmenen Autolift-portin käyttö on mahdollista.

 • Autolift ja B15-ohjausyksikkö: sopii 1–15 Autolift-nostoportille 
  Kaksi laajennusmoduulia on mahdollista lisätä (enintään kymmenen Autolift-porttia). Jopa 25 Autolift-portin käyttö on mahdollista.


Autolift-sovelluksen
avulla portit voidaan kytkeä toisiinsa siten, että ne liikkuvat samanaikaisesti. Käyttäjä voi itse muodostaa porttiryhmät ja määrittää karjansa liikkumisen. Portit voidaan myös asettaa toimimaan määrättyinä aikoina.

Autoliftin tekniset tiedot

Tietolomake

Löydät täältä kaikki tarvittavat tiedot nostoportista: Autolift.

Haluatko tietoja?

Haluatko saada tietoja nostoportista: Autolift? Kerromme sinulle mielellämme, mitä voimme tehdä. Täytä tietosi tähän, niin otamme sinuun yhteyttä.

Tietopyyntö, nostoportti: Autolift

Spinder-jälleenmyyjäsi

Spinder työskentelee yksinomaisesti sellaisten jälleenmyyjien kanssa, joilla on samat ydinarvot: laatu, luotettavuus ja ammattimaisuus. Löydät aina jälleenmyyjän omalta alueeltasi.

Löydät Spinder-jälleenmyyjän täältä

ErotteluportitHeavy duty: lift