Lehmäliikenteen ohjaus Spinder-nostoportilla: Autolift on helppokäyttöinen!
Lehmäliikenne

Automaattinen nostoportti: Autolift

Lehmäliikenteen ohjaus on yksi maitotilan päivittäin toistuvista toimista. Tilallinen ohjaa lehmäliikenteen oikeaan suuntaan menemällä porteille ja muuttamalla porttien asentoa. Tämä vaatii sekä aikaa että fyysistä ponnistelua.

Spinder Autolift -porteilla se on muisto vain!

Autolift koostuu useista sähkökäyttöisistä nostoporteista, joita käytetään vakiona jokaisen portin painikkeella. Lisäksi on saatavana kauko-ohjain, jonka avulla jopa 4 porttia voidaan helposti ohjata etänä.

Autolift met App bediend

Autolift-järjestelmän portit ovat vankkoja nostoportteja, joka liikkuvat ylös ja alas. Tämän tyyppinen portti on vähiten herkkä lehmien aiheuttamille ruuhkille. Portin noustessa lähellä olevat eläimet kävelevät taaksepäin. Portin laskeutuessa portin alla olevat eläimet tuntevat sen ja siirtyvät pois alta.

Portin ollessa auki tilallinen voi ajaa traktorin portin ali. Kaukosäätimellä hän voi avata ja sulkea portin poistumatta traktorin ohjaamosta.

Autolift helpottaa toimintoja ja säästää aikaa ja työtä. Porttien avaamisen ja sulkemisen vaatima fyysinen työ korvataan painikkeen kosketuksella, ja lehmäliikenteen ohjaus on helppoa.

  • Automaattinen nostoportti: Autolift
  • Automaattinen nostoportti: Autolift
  • Automaattinen nostoportti: Autolift
  • Automaattinen nostoportti: Autolift

Autoliftin tekniset tiedot

Spinder Autolift -järjestelmä voidaan toimittaa erillisenä tai yhdessä useiden nostoporttien kanssa. Kun nostoportteja on useita, niitä voidaan käyttää yksittäin tai ryhminä.

Eri mitat

  • 270–330 cm:n leveyksille
  • 330–440 cm:n leveyksille
  • 440–550 cm:n leveyksille
Autoliftin tekniset tiedot

Tietolomake

Löydät täältä kaikki tarvittavat tiedot nostoportista: Autolift.

Haluatko tietoja?

Haluatko saada tietoja nostoportista: Autolift? Kerromme sinulle mielellämme, mitä voimme tehdä. Täytä tietosi tähän, niin otamme sinuun yhteyttä.

Tietopyyntö, nostoportti: Autolift

Spinder-jälleenmyyjäsi

Spinder työskentelee yksinomaisesti sellaisten jälleenmyyjien kanssa, joilla on samat ydinarvot: laatu, luotettavuus ja ammattimaisuus. Löydät aina jälleenmyyjän omalta alueeltasi.

Löydät Spinder-jälleenmyyjän täältä

ErotteluportitHeavy duty: lift