Spinder-matot
Matot

Matot, joilla lehmä voi rentoutua

Lehmän terveyden kannalta on erittäin tärkeää ottaa huomioon pinta, jolla se makaa. Pinnan on oltava kuiva ja hygieeninen. Vuotaneen maidon täytyy päästä valumaan pois, ja pinnan on oltava nopeasti kuivuva ja helposti pyyhittävissä puhtaaksi. Lehmät pitävät rentoina makaamisesta, mutta myös vaivattomasta seisomaan nousemisesta. Pitoa tarjoava pinta on tästä syystä tärkeä.

Kaiken kaikkiaan hyvän pinnan valitseminen vaikuttaa lehmien terveyteen.

Spinder-matot: mukavat ja hygieeniset

Maton pinta ei saa hangata ihoa; lehmä haluaa maata pehmeällä pinnalla, jolla se voi märehtiä rauhassa, jolloin painepisteet tai ihovauriot eivät häiritse sitä. Matto ei saa olla kuitenkaan liian liukas, koska eläin voi liukastua maatessaan tai yrittäessään nousta seisomaan. Toisin sanoen: pehmeä, mutta myös luja. Erot ovat hiuksenhienoja lehmän kannalta.

Spinder haluaa hemmotella lehmiä, koska rauhassa makaavat ja märehtivät terveet lehmät tuottavat enemmän maitoa. Spinder-matto patjan tai vesipedin muodossa varmistaa, että lehmä makaa mukavasti.


Saat näkyviin yksityiskohtaiset kuvaukset, oikean tuoteluettelosivun ja käyttöoppaan napsauttamalla alla olevia tuotteita.

Näytä koko Spinder-valikoima

Tuotevalikoima
Parrenerottimet