Laatua, valmistettu Hollannissa, tietoa

Spinder on ollut aktiivinen karjan suojaratkaisujen parissa vuodesta 1973. Yritys perustettiin, kun pihattojärjestelmistä tuli suosittuja. Se sijaitsee Friisinmaan provinssissa, josta lukuisat maidontuotannon kehitysvaiheet ovatkin lähtöisin. Myös nykypäivänä kehitämme, testaamme ja valmistamme tuotteet tässä provinssissa.

Monet työntekijöistämme ovat varttuneet maatilalla. He tuntevat päivittäiset rutiinit ja voivat muuntaa nämä merkityksellisiksi ja innovatiivisiksi konsepteiksi. Näin pidämme tuotteemme kunnossa ja katsomme myös tulevaisuuteen.

Tuotteemme on helppo koota, ja ne tarjoavat luotettavuutta vuosikausiksi. Spinder erottuu muista toimijoista käyttämällä erittäin vahvoja rakenteita. Yksi esimerkki: kiinnitinkiristimet on valmistettu paksummasta teräksestä, mikä tekee niistä markkinoiden kestävimpiä tuotteita.

Valmistamme tuotteita omassa tehtaassamme ja yhdistämme erittäin laadukkaan ammattitaidon innovatiivisiin tekniikkoihin.

Kansainvälinen maidontuottajien, jälleenmyyjien, toimittajien ja tutkimuslaitosten verkostomme yhdistää meidät markkinoihin ja teknologioihin sekä antaa meille mahdollisuuden hankkia tietoa ympäri maailman.