Spinderin viisi lupausta

Käyttömukavuutta lehmälle

Onnellinen, hyväkuntoinen terve lehmä tuottaa paremmin. Lehmän olo saadaan mukavaksi kaikilla lehmän elinolosuhteet kattavilla asioilla. Spinderin konseptit kasvattavat eläinten elinikää, mikä parantaa maidon eritystä ja lisää tuottoa!

Olemme jutelleet Spinderillä lehmien kanssa vuodesta 1973 alkaen, ja olemme kokeneet evoluution kohti tämän päivän suurikokoisempia, moderneja lehmiä, jotka syövät paljon ruokaa ja tuottavat paljon maitoa. Tietomme heijastuvat tätä kehitystä noudattaviin tuotteisiimme.

Parrenerotin antaa lehmälle tilaa maata ja seistä luonnollisesti. Karsinan matto tarjoaa pehmeän, mutta samalla pitävän pinnan. Syöttöaitamme antavat eläimille tilaa syödä rauhassa ja vailla esteitä.

Kaikki tuotteemme on suunniteltu yksityiskohtia myöten lehmäystävällisiksi; ei teräviä reunoja tai ulos työntyviä osia. Korvamerkit eivät saa revetä, sorkat eivät saa jäädä paljaiksi ja kaulukset eivät saa tarttua kiinni! Näin eläimet pysyvät tuottavina pitkän aikaa.

 

Käyttömukavuutta maanviljelijälle

Tuottavat lehmät ja tähän pääseminen kätevien ja turvallisten työkäytäntöjen avulla. Joka päivä. Tämä tarkoittaa helppokäyttöisyyttä maidontuottajalle. Matalat vuosikustannukset tarjoavat taloudellista mukavuutta (tuottoa!).

Spinder-suunnittelijat kysyvätkin itseltään: miten asiakkaamme voisivat tehdä työnsä huolellisesti ja tehokkaasti? Vastaus on tyypillisissä Spinder-tuotteissa; vain vähän fiksummin ja vain vähän kestävämmin kuin muut. Tutustu huippumallisen ruokinta-aitamme lukuisiin käyttötoimintoihin. Aidat ovat helppokäyttöisiä, ulkoisia osia ei tarvita ja ne ovat turvallisia sormille.

Vaikka ensimmäinen sijoitus Spinder-tuotteisiin voi olla hieman korkeampi, vuosittaiset kokonaiskustannukset ovat matalammat ja tämä tekee tuotteista houkuttelevampia.

Käyttömukavuutta maidontuottajalle!

Made in Holland

Spinder on ollut aktiivinen karjan suojaratkaisujen parissa vuodesta 1973. Yritys perustettiin, kun pihattojärjestelmistä tuli suosittuja. Se sijaitsee Friisinmaan provinssissa, josta lukuisat maidontuotannon kehitysvaiheet ovatkin lähtöisin. Myös nykypäivänä kehitämme, testaamme ja valmistamme tuotteet tässä provinssissa.

Monet työntekijöistämme ovat varttuneet maatilalla. He tuntevat päivittäiset rutiinit ja voivat muuntaa nämä merkityksellisiksi ja innovatiivisiksi konsepteiksi. Näin pidämme tuotteemme kunnossa ja katsomme myös tulevaisuuteen.

Tuotteemme on helppo koota, ja ne tarjoavat luotettavuutta vuosikausiksi. Spinder erottuu muista toimijoista käyttämällä erittäin vahvoja rakenteita. Yksi esimerkki: kiinnitinkiristimet on valmistettu paksummasta teräksestä, mikä tekee niistä markkinoiden kestävimpiä tuotteita.

Valmistamme tuotteita omassa tehtaassamme ja yhdistämme erittäin laadukkaan ammattitaidon innovatiivisiin tekniikkoihin.

Kansainvälinen maidontuottajien, jälleenmyyjien, toimittajien ja tutkimuslaitosten verkostomme yhdistää meidät markkinoihin ja teknologioihin sekä antaa meille mahdollisuuden hankkia tietoa ympäri maailman.

Räätälöinti

Spinder tarjoaa myös yksilöllisiin asiakastarpeisiin perustuvia räätälöityjä ratkaisuja. Suunnittelijamme laativat ensin yksityiskohtaisen suunnitelman, joka esitetään asiakkaan hyväksyttäväksi. Kun se täyttää kaikki asiakkaan vaatimukset, työ tehtaallamme voi alkaa. Muiden kuin vakiokokojen ja -muotojen ei tarvitse olla ongelma, ja ne voidaan toimittaa muutamassa viikossa.

Spinder valmistaa esimerkiksi ajoittain tietynpituisia ruokinta-aitoja, jotka sopivat olemassa oleviin navettoihin. Jos mikään valikoimamme lehmäliikenneporteista ei ole sopiva, voimme toimittaa mittatyönä tehdyn portin.

Nopeaa palvelua lähellä

Kansainvälisten jälleenmyyjien verkosto myy, asentaa ja huoltaa Spinderin tuotteita myös omalla alueellasi!

Dokumentoinnin ja koulutuksen avulla jälleenmyyjämme pysyvät ajan tasalla viimeisimmistä tiedoista. Näin he voivat samastua olosuhteisiisi ja laatia suunnitelman kanssasi, määrittää oikean pohjapiirustuksen, suunnitella asennuksen sekä suorittaa tarvittaessa kunnossapitotoimia.

Jälleenmyyjät pitävät tärkeimpiä osia varastossa, ja varastoa täydennetään säännöllisesti Spinderin suuresta keskusvarastosta. Spinder-tuotteet toimitetaan suoraan asiakkaalle hänen halutessaan. Spinder-toimituksia ylistetään niiden täydellisyyden ja luotettavuuden ansiosta.

Toimitukset tehdään läheltä, joten ne saapuvat perille nopeasti!

Spinder-jälleenmyyjäsi